Kundreferenser

Här hittar du en översikt över några av våra kunder, deras åsikter och våra framgångsrikt genomförda projekt.

“Matthews Marking System Sverige AB har varit leverantör av märkutrustning till Vida Timber i mer än 30 år. När vi byggde vårt nya hyvleri 2008 kändes det naturligt att fortsätta samarbetet med Matthews. När ett nytt marknadskrav kommer eller när vi behöver hantera ett internt logistikproblem finns alltid Matthews där med erfarenhet och bra förslag på lösningar. Vi är mycket nöjda med deras produkter, support och det samarbetet vi har.”

Mikael Engkvist, Produktionschef Vida Vislanda

“För etikettering och märkning av våra säckar på våra fabriker använder vi Matthews A-Serie (T43) skrivare och V-serie DOD skrivare. Systemen har varit igång i flera år och har mycket lågt underhållsbehov och hög tillgänglighet. Våra stilleståndstider har minskat kraftigt som ett resultat av detta. Tyvärr är det sällsynt att hitta företag som Matthews som är så måna om sina kunders produktion och önskemål. Det är enkelt att komma i kontakt med Matthews och vi får utmärkt support och hjälp. Vi har därför beslutat att utrusta fler produktionslinjer med Matthews märkningssystem i framtiden.“

Julia Wiesneth, Wiesneth Mühle GmbH & Sauer Mühle GmbH

Ett litet utdrag av våra kundprojekt

Märk staplade pallar till dubbel kapacitet

Sveriges ledande snackstillverkare fördubblar sin produktionskapacitet med ett märkningssystem från Matthews Marking Systems.

80 % lägre kostnader för förbrukningsmaterial tack vare direktmärkning av kartonger

Ventura Pacific Company byter från etiketter till direktmärkning av kartong med bläckstråleskrivare för en effektivare produktion.

Tre sätt för en gurkproducent att optimera sin produktmärkning

Olive Pickle, en ledande producent av pickles och paprika, effektiviserar produktionen med hjälp av MPERIA-märknings.

Vill du skaffa dig en bild själv? – Titta gärna på Ventura Pacific case story

Är du fortfarande inte övertygad? Skriv ett meddelande till oss!