Om oss

Vi är din tillförlitliga partner när det gäller märkning och etikettering.
SE VAD SOM ÄR MÖJLIGT

Vad vi gör

Vi löser dina märkningsutmaningar oavsett om det är för tung industri eller för förpackning av konsumentprodukter. Vi erbjuder alltid rätt märkningslösning för din utmaning och industri – Du kan lita på oss!

Vad vi gör

Vad vi gör

Vad vi gör

Vad vi gör

Varför välja Matthews?

När du väljer Matthews som leverantör, får du inte bara tillgång till en av marknadens bästa märkutrustningar, utan även vår långa erfarenhet av olika produktionsflöden. Vi ser till att erbjuda er rätt skrivteknik, innovativ mjukvara och rätt typ av bläck, för att få ett perfekt resultat på en mängd olika förpackningar och substrat. Vårt mål är att märkningslösningen skall vara en naturlig del av produktionsflödet och aldrig orsak till onödiga produktionsstopp.

Standard och kundanpassade lösningar

170+ års erfarenhet av märkning
Världsomspännande försäljnings-, service- och distributionsnätverk
Egen utveckling och produktion i Mölndal

Vilka vi är

Vi är en ledande global leverantör av märkutrustning och system. Vi är ett team av ingenjörer, produktutvecklare, tekniska säljare. Tillsammans arbetar vi för att ge dig den bästa lösningen på din specifika utmaning.

Vi kompromissa inte med tillförlitlighet och kvalitet. Från termiska skrivare och drop-on-demand-system till etiketteringsmaskiner och lasrar – vi har utrustningen och kunskap för att lösa dina svåraste behov av märkning. Letar du efter bläck med unika egenskaper, OEM-utrustning eller kundanpassade system? Vi utför det också!

Våra produkter och kundanpassade lösningar är som vårt företag, byggda för att hålla.

Vårt Team in Action

Karl Lindow på kontoret i Estenfeld Julian och Moritz i en projektdiskussion               

Global support

Var du än är, kan vi hjälpa till. Amerika, Asien, Europa, Afrika, Australien... vi har support och distributörer över hela världen.

HITTA DIN NÄRMASTE PLATS

Vår historia

År 1850 kom John Dixon Matthews från Sheffield, England till Pittsburgh, Pennsylvania där han öppnade en liten gravyrbutik. Matthews första produkter är bland annat för märkning av militär materiel, brännjärn till boskap och mekaniska stämplar av trälådor.
I början av 1900-talet ersattes trälådor av wellpapplådor och som alltid en innovatör, producerar Matthews de första vulkaniserade gummistämplar och klichéer för märkning på kartong. Idag fortsätter Matthews Marking Systems att leda utvecklingen av märkutrustning med innovativa bläckstråle-, laser- och automationslösningar för märkning på förpackningar och industrimaterial.

Gå med i vårt team