Om oss

Vi är en global leverantör av märknings- och kodningslösningar som är utformade för bästa prestanda i krävande produktionslinjer med hög kapacitet där tillförlitlighet är ett måste. Vi är en verklig partner som anpassar våra lösningar efter dina behov och utvecklar med kvalitetsmaterial för att ge dig många års användning.
Se möjligheterna

Vår Historia

År 1850 kom John Dixon Matthews från Sheffield, England till Pittsburgh, Pennsylvania där han öppnade en liten gravyraffär. Matthews första produkter inkluderade militärstämplingsdörrar, brandingjärn och stämplar för trälådor. I början av 1900-talet ersattes träkassar av fraktlådor och Matthews, som var en innovationsledare, “producerade de första vulkaniserade gummistämplarna och plattorna för tryckning på kartong. Matthews Marking Systems fortsätter att vara ett innovativt företag inom bläckstråle-, laser- och automationslösningar för märkning på förpackningar och industriella material.

Mer än märkning

När du vänder dig till Matthews kombineras dina märknings- och kodningssystem alltid med innovativ programvara och kvalitetsbläck. Det betyder att du kan bedriva din verksamhet med färre avbrott, snabbare byten och bättre resultat.

 

De är på väg!

Med Matthews är dina utskrifts- och kodningssystem i kombination med innovativ programvara och kvalitetsfärger. Det betyder att du kan arbeta med färre avbrott, snabbare övergångar och bättre resultat.

Med Matthews får du en kombination av utmärkt utskrifts- och kodningssystem, innovativ programvara och ett kvaitetsbläck . Det betyder att du kan arbeta med färre avbrott, snabbare övergångar och bättre resultat.

Bästa tänkbara.

Med Matthews är dina utskrifts- och kodningssystem i kombination med innovativ programvara och kvalitetsfärger. Det betyder att du kan arbeta med färre avbrott, snabbare övergångar och bättre resultat

Därför ska du jobba hos oss

160+ års erfarenhet av märkning
Global närvaro, försäljning, service och distributionsnätverk
One-stop shop, lätt att göra affärer med

Jobba på ett ställe du gillar