Karriär

Söker du efter nästa möjlighet? Bli en del av vårt globala team som skapar framtiden inom märkning och kodning med våra innovativa lösningar.
Se lediga tjänster

Jobba hos oss!

Leder vägen.

Leder vägen.

Matthews Marking Systems är en global leverantör av märknings- och kodningsutrustning samt tillhörande förbrukningsvaror, som betjänar kunder inom industri och konsumentvaror. Vi är ett huvudmärke inom divisionen för Industrial Automation av Matthews International och strävar efter att våra kunder ska nå goda resultat genom våra värdeökande lösningar, rådgivande försäljning och ett globalt nätverk av direkta kanaler och partnerkanaler.

Inspirerande möjligheter.

Inspirerande möjligheter.

På Matthews Marking Systems kommer du att jobba med världens mest talangfulla märknings- och kodningsexperter och ledande innovatörer i arbetet med att utveckla nästa generations teknik. Tillsammans tänker vi globalt i nya banor och skapar varaktiga relationer.

Exceptionella förmåner.

Exceptionella förmåner.

Vi jobbar utifrån filosofin att medarbetarna kommer först. Att allt börjar med en sund balans mellan arbete och fritid och sträcker sig vidare till våra många förmåner längs vägen. Oavsett var i världen du arbetar så ser våra konkurrenskraftiga förmånspaket till att du och din familj är både ekonomiskt och fysiskt tryggade.

liv på Matthews

Innovera.

Inspirerande möjligheter börjar här.

Jobba på ett annat sätt.

Kultur på Matthews

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video