Integrering av märkningssystem i maskintekniska projekt

Skapa ett rejält mervärde för din anläggning genom att integrera ett märkningssystem. Våra enheter kan styras via vår styrenhet eller via ditt eget användargränssnitt.

Kontakta oss nu

Matthews märkningssystem i samarbete med maskintillverkare

Vi har samarbetat framgångsrikt med maskintillverkare och OEM:er i många år och har långvariga affärsrelationer. Vårt team hjälper dig att förverkliga projekt genom att utveckla den lämpliga lösningen för varje märkningstillämpning. Vi tänker okonventionellt och drar nytta av ett världsomspännande nätverk av kollegor, försäljnings- och servicepartners för att ge dig gediget stöd för ditt kundprojekt.

V-Series Drawing
0
redan befintliga plug-ins
0
försäljnings- och servicepartners över hela världen
0
års erfarenhet av märkningsteknik

Fördelar med att arbeta med Matthews:

 • En direkt kontaktpunkt: Med oss har du en egen kontaktperson som du alltid kan lita på.
 • Ett världsomspännande försäljnings- och servicenätverk: Vi har tillgång till ett starkt och pålitligt världsomspännande försäljnings- och servicenätverk och stöder dig gärna i globala projekt.
 • Dokumentation: All dokumentation, alla certifikat och ritningar som krävs för våra system kan tillhandahållas på begäran.
 • Tillförlitliga system: Våra system markerar tillförlitligt i en mängd olika produktionsmiljöer och är bland de mest hållbara och robusta systemen i branschen.
 • Flexibel integration: Matthews märkningssystem kan integreras flexibelt i system eller maskiner, styras via vår egen styrenhet eller enkelt styras via standardiserade eller egna plug-ins. Vår portfölj omfattar också till exempel märkningssystem med extra liten påverkan för integrering i system eller maskiner.
 • Många års erfarenhet: Sedan många år anses vi vara en pålitlig partner inom maskinteknik. Även du kan dra nytta av vår mångåriga erfarenhet och vårt kunnande.
 • Service är mycket viktigt för oss: Vi är ett mycket motiverat team och gör alltid vårt yttersta för att stötta dig och dina kunder med våra tjänster.
 • Lager över hela världen: Vi har flera centrallager runt om i världen. Reservdelar och förbrukningsmaterial finns vanligtvis hos dig eller dina kunder inom några dagar.
 • Användarutbildning: Vi tar gärna över utbildningen av ditt team eller dina kunder.

Vad våra kunder säger

„För etikettering och märkning av våra säckar på våra fabriker använder vi Matthews A-Serie (T43) skrivare och V-serie DOD skrivare. Systemen har varit igång i flera år och har mycket lågt underhållsbehov och hög tillgänglighet. Våra stilleståndstider har minskat kraftigt som ett resultat av detta. Tyvärr är det sällsynt att hitta företag som Matthews som är så måna om sina kunders produktion och önskemål. Det är enkelt att komma i kontakt med Matthews och vi får utmärkt support och hjälp. Vi har därför beslutat att utrusta fler produktionslinjer med Matthews märkningssystem i framtiden.“

JULIA WIESNETH, WIESNETH MÜHLE GMBH & SAUER MÜHLE GMBH

Skräddarsydda märkningslösningar

Vi vet att det inte alltid räcker med en standardlösning. Oavsett hur komplexa dina krav är har vårt ingenjörsteam erfarenheten och det tekniska kunnandet för att anpassa våra system så att de uppfyller dina behov. Många av våra produkter finns tillgängliga som OEM-versioner och kan om så önskas styras av din programvarulösning via befintliga plug-ins. På så sätt kan du styra enheterna via ditt eget användargränssnitt om det behövs. På begäran utvecklar vi gärna ytterligare specifika lösningar eller skriver nya plug-ins. Anpassade system med skrivhuvudet monterat på en rörlig axel, insticksfronter samt anpassade installationer ingår också i vår serviceportfölj.

Välj Matthews Marking Systems som din partner och dra nytta av vår motivation att utveckla den optimala lösningen. Vi ser fram emot ditt projekt.

MPERIA OEM: Vår universella MPERIA-styrenhet i OEM-version

MPERIA-OEM är den idealiska lösningen för maskin- och systembyggare som vill integrera märknings-, etiketterings- och kodningsenheter kostnadseffektivt i sin konstruktion. MPERIA OEM används för att styra märkningsenheterna. MPERIA OEM finns i tre olika versioner: Lite, Standard och Advanced.

 • Kommandon kan skickas direkt till styrenheten via PLC, databas eller HMI
 • Lätt att integrera genom XML-kommandoprotokoll eller protokoll för linjehantering via Ethernet eller RS232
 • Sömlös integrering av utskriftsdata från ERP, MES eller andra system med netFolder
 • Plug-ins kan programmeras för att ge unik funktionalitet, inklusive styrning av märkningstekniker från tredje part
 • Alla Matthews-tekniker kan styras av MPERIA OEM
MPERIA® OEM

MPERIA® OEM

Optimerad för maskintillverkare som vill integrera en robust, tillförlitlig och kostnadsbesparande kodnings- och märkningslösning i sina produktionslinjer med hjälp av sitt eget användargränssnitt.

+ Grafiskt användargränssnitt för fjärrstyrning via VNC eller MPERIA Creator
+ Möjlighet till vägg- eller panelmontering
+ Olika modeller finns tillgängliga

Vi är redo för ditt projekt