Matthews Marking Systems visar CPG märknings- och kodningslösningar på WestPack 2018

Matthews Marking Systems kommer att ställa ut på WestPack 2018-mässan i Anaheim, CA 6–8 februari i monter 5511
Pittsburgh, PA (18 januari, 2018) u2013 Matthews Marking Systems, ett Matthews International-företag och en global leverantör av märkningslösningar för CPG-marknaden, kommer att visa tre metoder för märkning och kodning av förpackningar under WestPack 2018-mässan. Matthews experter kommeru00a0att genomföra demonstrationer av samtliga tre märkningssystem på olika substrat för att demonstrera mångsidigheten och flexibiliteten hos Matthews Marking Systems produkter. Bland lösningarna finns:
VIAjet™ termisk bläckstråleskrivare i L-serien
För den termiska bläckstråleskrivaren i VIAjet L-serien finns olika bläcktyper och färger tillgängliga och den är ett rent, snabbt och kostnadseffektivt alternativ till värmeöverföring och vidhäftande etiketter. Den är idealisk för märkning och kodning av variabla data på både primärförpackningar och industriella tillämpningar, tryck på papper, träskivor, wellpapp och plast. L-serien har samma patronteknik som finns i desktop-skrivare och ger hög upplösning (600 x 600u00a0punkter per tum) i hastigheter upp till 1 200 fot per minut (366 meter per minut)u2014nästan dubbelt så snabbt som konkurrerande termiska bläckstråleskrivare. Skrivhuvudena finns med skrivhöjd 0,5, 1 eller 2 tum (12,7, 25,4 eller 50,8 millimeter).
VIAjet T-seriens högupplösta Piezo-bläckstråleskrivare
VIAjet T-serien med högupplösta Piezo-bläckstråleskrivare är ett kostnadseffektivt alternativ till vidhäftande etiketter och förtryckta wellpappkartonger som används på sekundärförpackningar Skrivhuvudena i T-serien skapar högupplösta streckkoder och bilder på upp till 4 tum (25,4 millimeter). Gruppering av flera skrivhuvuden möjliggör märkning av större bilder, logotyper och flera textrader. T-serien finns i två skrivhuvudmodeller – idealiskt för det höga tempot i branschen för förpackade konsumentvaror (CPG): T100 för sidmärkning/vertikal märkning och T100S för märkning ned/rätvinkligt.
eMARKu00a0ECO-system för laserkodning
Prisvärt alternativ för instegstillämpningar inom märkning och för utbyte av kontinuerliga bläckstråleskrivare – det nya eMark ECO-systemet för laserkodning är utvecklat för enkel kodning på primära förpackningsmaterial, inklusive wellpapp, papper och plast. Eftersom systemet inte kräver bläck eller förbrukningsvaror för märkning av varor och är praktiskt taget underhållsfritt, är den totala ägandekostnaden för eMark Eco lägre än för annan kodningsteknik för små tecken. Enheten är ren och miljövänlig och producerar permanent kodning av alfanumerisk text, datum- och tidskoder, serienummer, streckkoder och 2D-koder i vektorkvalitet med en luftkyld CO2-laser på 10 Watt.
För mer information kontakta Jennifer Adams på Matthews Marking Systems på 971.224.1616,
jeadams@matw.com eller besök matthewsmarking.com.
OM MATTHEWS MARKING SYSTEMS
Matthews Marking Systems erbjuder lösningar för produktidentifiering, branding och spårbarhet med ett komplett utbud av högupplösta kontinuerliga bläckstråleskrivare och laserenheter samt teknik för drop-on-demand, värmeöverföring, kontakt och märkning. Vi skapar och utvecklar specifika lösningar som hjälper våra kunder att öka produktiviteten, minska mängden avfall och förbättra den övergripande effektiviteten. Varumärket Matthews Marking Systems betjänar internationella kunder via dotterbolagen Matthews Swedot AB, Matthews Kodiersysteme GmbH och Kenuohua Matthews Electronic (Beijing) Company Ltd.
OM MATTHEWS INTERNATIONAL CORPORATION
Matthews International Corporationu00a0(NASDAQ GSM: MATW) är en global leverantör av märkutrustning, minnesvårdsprodukter och industriella automationslösningar. Segmentet SGK Brand Solutions är ledande inom utvecklings-, aktiverings- och distributionstjänster för märkning, vilket hjälper till att bygga våra kunders varumärken och skapa efterfrågan från konsumenterna. Segmentet Memorialization är en ledande leverantör av minnesvårdsprodukter, inklusive minnesvårdar, kistor och kremeringsutrustning, som primärt begravningsbyråer och kunder inom kyrkogårdsförvaltning använder för att underlätta övergången från sorg till hågkomst. Segmentet Industrial konstruerar, tillverkar och distribuerar ett stort utbud av märkningsutrustningar för industriellt bruk. Viar har fler än 10 000 anställda i fler än 25 länder i sex världsdelar. Vårt team arbetar hängivet för att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet.
Ladda ned pressmeddelande för WestPack-2018