Matthews Marking Systems presenterar ny utbildingsserie vid Pack Expo 2018 Chicago

Branschtrender, fördelar med förpackningskoder, anpassade lösningar med mera presenteras i monter #S2006

Pittsburgh, PA (5 september 2018) u2013 Matthews Marking Systems, ett Matthews International-företag och globalleverantör av märkningslösningar för CPG-marknaden kommer att presentera sin nya utbildningsserie, Mpactful Solutions, under mässans första tre dagar. Sessionerna med fokus på lösningar för förpackningsindustrins största utmaningar omfattar följande ämnen:
10:00 – SKU kostnadshantering, presenteras av Raymond Fortuna
11:00 –Integration och felreducering, presenteras av Antonio Cortes
14:00 – Trender på marknaden, presenteras av Michael Orcutt
15:00 – Framtiden för Piezo, presenteras av Mark Beauregard

Vi är väldigt glada över att kunna presentera dessa utbildningar under Pack Expo,
säger Marni Drew, marknadsföringsansvarig på Matthews Marking Systems. u201cVi vill ge deltagarna en bättre upplevelse med möjlighet att interagera med och lära av våra experter, samtidigt som vi får möjlighet att ta reda på mer om deras specifika utmaningar.

I tillägg till Mpactful Solutions-serien, visar Matthews även demos om märkning och kodning på primär- och sekundärförpackningar, styrning av förpackningslinjer och anpassade lösningar.u00a0u201cPå Pack Expo hoppas vi kunna bidra till värdefulla insikter som hjälper deltagarna lösa sina specifika och branschomfattande utmaningar, vilket inkluderar att integrera data för maximering av OEE och kostnadseffektivitet,
säger Mark Beauregard, chef för marknadsutveckling för Matthews Marking Systems. u201cVi välkomnar alla till vår monter så att vi kan sätta oss in i era utmaningar.

Matthews Marking Systems experter på CPG-märkning och -kodning kommer att vara i monter S-2006 på Pack Expo i Chicago i oktober för att hjälpa dig hitta rätt lösning.

OM MATTHEWS MARKING SYSTEMS
Matthews Marking Systems är en global leverantör av märkningslösningar för produktidentifiering, branding och spårbarhet som är utvecklade för att hjälpa våra kunder öka produktiviteten, minska avfallet och förbättra den övergripande effektiviteten. Vi erbjuder robusta och pålitliga system med unik kvalitet för alla typer av märkningsbehov inom förpacknings- och industritillämpningar. Detta innefattar bland annat ett komplett utbud av tekniker som högupplöst bläckstråleskrift, laser och drop-on-demand, samt integrerade lösningar för märknings- och kodningsautomation. Från huvudkontoret i Pittsburgh, USA och våra dotterbolag i Sverige, Tyskland och Kina servar vi kunder över hela världen via ett omfattande försäljnings-, service- och distributionsnätverk. Med över 160 års erfarenhet av märkning och kodning har Matthews Marking Systems byggt upp ett globalt rykte som förstklassig innovatör och tillverkare inom det här området.

OM MATTHEWS INTERNATIONAL CORPORATION
Matthews International Corporation är en global leverantör av märkutrustning, minnesvårdsprodukter och industriella automationslösningar. Segmentet SGK Brand Solutions är ledande inom utvecklings-, aktiverings- och distributionstjänster för märkning, vilket hjälper till att bygga våra kunders varumärken och skapa efterfrågan från konsumenterna. Segmentet Memorialization är en ledande leverantör av minnesvårdsprodukter (minnesvårdar, kistor och kremeringsutrustning) som begravningsbyråer och kunder inom kyrkogårdsförvaltning använder för att underlätta övergången från sorg till hågkomst. Segmentet Industrial konstruerar, tillverkar och distribuerar ett stort utbud av märkningsutrustningar för industriellt bruk. Företaget har fler än 10 000 anställda i fler än 25 länder i sex världsdelar. Vårt team arbetar hängivet för att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet.