Matthews Marking Systems demonstrerar märknings- och kodningslösningar på WestPack 2019

Matthews Marking Systems demonstrerar märknings- och kodningslösningar på WestPack 2019

Matthews Marking Systems kommer att ställa ut på WestPack 2019 in Anaheim, CA 00a05-7 februari i monter 5505
Pittsburgh, PA (8 jauari 2018) u2013u00Matthews Marking Systems, a ett Matthews International-företag och en global leverantör av märknings- och kodningslösningar kommer att visa flera metoder för förpackningsmärkning vid WestPack 2019 -mässan. Matthewsu2019 experter på bläckstråleskrivare och laser kommer att genomföra demonstrationer av system för märkning på olika underlag för att visa mångfalden och mångsidigheten hos Matthews Marking Systems produkter.

Bland de lösningar som lyfts fram finns:
VIAjet™ L-serien termiskbläckstråleskrivareMed olika bläcktyper och färger, VIAjet L-serien med termiska bläckstråleskrivare är ett rent, snabbt och kostnadseffektivt alternativ till termisk överföring och vidhäftande etiketter. Det är idealiskt för märkning och kodning av variabla data på både primärförpackningar och industriella tillämpningar, tryck på papper träskivor, wellpapp och plast. L-serien har samma patronteknik som finns i desktop-skrivare och ger hög upplösning (600 x 600 dots per tum) i hastigheter upp till 1 200 fot per minut (366 meter per minut)u2014nästan dubbelt så snabbt som konkurrerande termiska bläckstråleskrivare. Skrivhuvudena finns med skrivhöjd 0,5, 1 eller 2 tum (12,7, 25,4 eller 50,8 millimeter).

VIAjet™ T-serien högupplöst Piezo-bläckstråleskrivare
VIAjet™ T-serien med högupplösta Piezo-bläckstråleskrivare är ett kostnadseffektivt alternativ till vidhäftande etiketter och förtryckta wellpappkartoner som används på sekundärförpackningar.u00aSkrivhuvuden i T-serien skapar högupplösta streckkoder och bilder på upp till 4 tum (25,4 millimeter). Gruppering av flera skrivhuvuden möjliggör märkning av större bilder, logotyper och flera textrader. T-serien finns i två skrivhuvudmodeller – idealiskt för det höga tempot i branschen för konsumentvaror: T100 för sidmärkning/vertikal märkning och T100S för märkning ned/rätvinkligt.rneMARK ECO -system för laserkodning

Prisvärt alternativ för instegstillämpningar inom märkning och för utbyte av kontinuerliga bläckstråleskrivare – det nya eMark ECO systemet för laserkodning är utvecklat för enkel kodning på primära förpackningsmaterial, inklusive wellpapp, papper och plast. Eftersom det inte kräver bläck eller förbrukningsvaror för att märka varor och är praktiskt taget underhållsfritt är den totala ägandekostnaden för ECO offers lägre än för annan teknik för märkning med små tecken. Enheten är ren och miljövänlig och producerar permanent kodning av alfanumerisk text, datum- och tidskoder i vektorkvalitet med en luftkyld CO2-laser på 10 Watt.

MPERIA® universell styrenhet för automation
Den universella plattformen för märknings- och kodningsautomatisering, 0MPERIA® , hanterar och styr flera processer från ett gränssnitt. Med programvaran går det att hantera och skapa meddelanden för flera skrivare på en eller flera produktionslinjer. Fjärrsty ingsfunktionen minskar risken för operatörsfel och samordnar effektivt flera skrivare samtidigt.

OM MATTHEWS MARKING SYSTEMS
Matthews Marking Systems är en global leverantör av utskriftslösningar för produktidentifiering, varumärkesprofilering och spårbarhet som hjälper kunder att öka produktiviteten, minska mängden avfall och förbättra effektiviteten. Vi erbjuder robusta och pålitliga system med unik kvalitet för alla typer av märkningsbehov inom förpacknings- och industritillämpningar. Detta innefattar bland annat ett komplett utbud av tekniker som högupplöst bläckstråleskrift, laser och drop-on-demand, samt integrerade lösningar för märknings- och kodningsautomation. Från huvudkontoret i Pittsburgh, USA och våra dotterbolag i Sverige, Tyskland och Kina servar vi kunder över hela världen via ett omfattande försäljnings-, service- och distributionsnätverk. Med över 160 års erfarenhet av märkning och kodning har Matthews Marking Systems byggt upp ett globalt rykte som förstklassig innovatör och tillverkare inom det här området.

OM MATTHEWS INTERNATIONAL CORPORATION
Matthews International Corporation är en global leverantör av märkutrustning, minnesvårdsprodukter och industriella automationslösningar. Segmentet SGK Brand Solutions är ledande inom utvecklings-, aktiverings- och distributionstjänster för märkning, vilket hjälper till att bygga våra kunders varumärken och skapa efterfrågan från konsumenterna. Segmentet Memorialization är en ledande leverantör av minnesvårdsprodukter (minnesvårdar, kistor och kremeringsutrustning) som begravningsbyråer och kunder inom kyrkogårdsförvaltning använder för att underlätta övergången från sorg till hågkomst. Segmentet Industrial konstruerar, tillverkar och distribuerar ett stort utbud av märkningsutrustningar för industriellt bruk. Företaget har fler än 10 000 anställda i fler än 25 länder i sex världsdelar. Vårt team arbetar hängivet för att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet.