Matthews Marking Systems demonstrerar central anslutningsprocess med MPERIA™ på NPE Orlando

MPERIA™-tekniken centraliserar kontrollen över märknings- och kodningsautomatisering över linjer och anläggningar

Pittsburgh, PA (mars 2018) – Matthews Marking Systems, ett Matthews International-företag och en global leverantör av märkningslösningar för industrin, kommer att visa upp flera olika system som är idealiska för plastindustrin på NPE-mässan. Denna mässa, med fokus på plastindustrin, äger rum vart tredje år i Orlando, FL och är den största plastmässan i den västra hemisfären.

Matthews Marking Systems tillhandahåller märknings- och kodningslösningar för alla typer av plasttillämpningar. Totalt kommer sju demonstrationer av märkningssystem att genomföras i montern: 3 tekniker för lasermärkning, 1 Drop-on-Demand (DOD) och 3 termiska bläckstråleskrivare (TIJ). Samtliga sju system kommer att styras av MPREIA™-programvaran samtidigt, vilket ingen branschkonkurrent klarar av. Matthews Marking erbjuder det bredaste utbudet av märkningsteknik för tillverkade av plastprodukter.

För att ytterligare visa mångfalden hos Matthewsu2019 produkter, kommer varje station att skriva ut, märka eller koda på olika tillämpningar som är specifika för plastsubstrat.
Oavsett om det är PVC-plast, tunna plastfilmer eller plastflaskor, så är märkningen och kodningen från Matthews system tydlig och definierad.
Matthews Marking Systems kommer att finnas i monter #W8263 i West Hall på plan 2. NPE Plastics Show anordnas vid Orange County Convention Center i Orlando, FL, 7–11 maj, 2018.

OM MATTHEWS MARKING SYSTEMS
Matthews Marking Systems är en global leverantör av utskriftslösningar för produktidentifiering, varumärkesprofilering och spårbarhet som hjälper kunder att öka produktiviteten, minska mängden avfall och förbättra effektiviteten. Vi erbjuder robusta och pålitliga system med unik kvalitet för alla typer av märkningsbehov inom förpacknings- och industritillämpningar. Detta innefattar bland annat ett komplett utbud av tekniker som högupplöst bläckstråleskrift, laser och drop-on-demand, samt integrerade lösningar för märknings- och kodningsautomation. Från huvudkontoret i Pittsburgh, USA och våra dotterbolag i Sverige, Tyskland och Kina servar vi kunder över hela världen via ett omfattande försäljnings-, service- och distributionsnätverk. Med över 160 års erfarenhet av märkning och kodning har Matthews Marking Systems byggt upp ett globalt rykte som förstklassig innovatör och tillverkare inom det här området.

OM MATTHEWS INTERNATIONAL CORPORATION
Matthews International Corporation är en global leverantör av märkutrustning, minnesvårdsprodukter och industriella automationslösningar. Segmentet SGK Brand Solutions är ledande inom utvecklings-, aktiverings- och distributionstjänster för märkning, vilket hjälper till att bygga våra kunders varumärken och skapa efterfrågan från konsumenterna. Segmentet Memorialization är en ledande leverantör av minnesvårdsprodukter (minnesvårdar, kistor och kremeringsutrustning) som begravningsbyråer och kunder inom kyrkogårdsförvaltning använder för att underlätta övergången från sorg till hågkomst. Segmentet Industrial konstruerar, tillverkar och distribuerar ett stort utbud av märkningsutrustningar för industriellt bruk. Företaget har fler än 10 000 anställda i fler än 25 länder i sex världsdelar. Vårt team arbetar hängivet för att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet.