Matthews Marking Systems lanserar ny fristående kontrollenhet

Pittsburgh, USA, 19 februari 2019 – Matthews Marking Systems fortsätter att förbättra sitt produktutbud inom Drop On Demand-ventilteknik. Matthews har identifierat marknadsbehovet av en enkel, kostnadseffektiv lösning för fristående tillämpningar och har därför lanserat en enkel men robust kontrollenhet med inbyggd drivrutinsteknik för skrivhuvud med namnet I-Mark VX32.
VX32 är ett kompakt, användningsklart system med en IP42-skyddad metallkapsling som möjliggör en ren installation av ett till fyra skrivhuvuden med ventil, upp till 32 ventiler.
Bland de viktigaste funktionerna finns:
+ Stor 7”-pekskärm med inbyggd meddelandeeditor
+ Ethernet och RS232 för extern kommunikation
+ Omfattande språkstöd, inklusive full BIDI för respektive språk
+ Stöd för True Type-typsnitt
+ Uppskattning av bläckkostnad
+ Enkel säkerhetskopiering, återställning och programuppgradering via USB
För mer information, kontakta Matthews Marking Systems på info@matw.com. Du kan även besöka matthewsmarking.com.

OM MATTHEWS MARKING SYSTEMS
Matthews Marking Systems är en global leverantör av utskriftslösningar för produktidentifiering, varumärkesprofilering och spårbarhet som hjälper kunder att öka produktiviteten, minska mängden avfall och förbättra effektiviteten. Vi erbjuder robusta och pålitliga system med unik kvalitet för alla typer av märkningsbehov inom förpacknings- och industritillämpningar. Detta innefattar bland annat ett komplett utbud av tekniker som högupplöst bläckstråleskrift, laser och drop-on-demand, samt integrerade lösningar för märknings- och kodningsautomation. Från huvudkontoret i Pittsburgh, USA och våra dotterbolag i Sverige, Tyskland och Kina servar vi kunder över hela världen via ett omfattande försäljnings-, service- och distributionsnätverk. Med över 160 års erfarenhet av märkning och kodning har Matthews Marking Systems byggt upp ett globalt rykte som förstklassig innovatör och tillverkare inom det här området.

OM MATTHEWS INTERNATIONAL CORPORATION
Matthews International Corporation är en global leverantör av märkutrustning, minnesvårdsprodukter och industriella automationslösningar. Segmentet SGK Brand Solutions är ledande inom utvecklings-, aktiverings- och distributionstjänster för märkning, vilket hjälper till att bygga våra kunders varumärken och skapa efterfrågan från konsumenterna. Segmentet Memorialization är en ledande leverantör av minnesvårdsprodukter (minnesvårdar, kistor och kremeringsutrustning) som begravningsbyråer och kunder inom kyrkogårdsförvaltning använder för att underlätta övergången från sorg till hågkomst. Segmentet Industrial konstruerar, tillverkar och distribuerar ett stort utbud av märkningsutrustningar för industriellt bruk. Företaget har fler än 10 000 anställda i fler än 25 länder i sex världsdelar. Vårt team arbetar hängivet för att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet.