Matthews Marking Systems tar märknings- och kodningslösningar för stål- och järnindustrin till AISTech 2018

Matthews Marking Systems tar märknings- och kodningslösningar för stål- och järnindustrin till AISTech 2018

Pittsburgh, PA (24 april, 2018) u2013 Matthews Marking Systems, ett Matthews International-företag, ställer ut på AISTech Expo i Philadelphia, PA 7–9 maj, 2018. Mässan samlar företag och yrkesverksamma inom järn- och stålindustrin och skapar en plattform för diskussion, utbildning och samarbete. Matthews har lösningarna för märkning och kodning på många olika metaller, både permanent och tillfälligt. Tillämpningarna varierar och kan vara allt från efterlevnad av regler (ICBO, ICC, SBCCI, NFPA osv.), hög- och lågvolymproduktion till branschspecifikt bläck. Utöver många olika typer av bläck erbjuder Matthews Marking Systems laserlösningar för permanent märkning och kodning. Lasermärkning och kodning på stål går snabbt, ger hög upplösning och sänker kostnaderna för förbrukningsvaror.

Om du vill veta mer om lösningarna besöker du Matthews Marking Systems monter #2756 och pratar med en av våra experter på märkning och kodning.

OM MATTHEWS MARKING SYSTEMS
Matthews Marking Systems är en global leverantör av utskriftslösningar för produktidentifiering, varumärkesprofilering och spårbarhet som hjälper kunder att öka produktiviteten, minska mängden avfall och förbättra effektiviteten. Vi erbjuder robusta och pålitliga system med unik kvalitet för alla typer av märkningsbehov inom förpacknings- och industritillämpningar. Detta innefattar bland annat ett komplett utbud av tekniker som högupplöst bläckstråleskrift, laser och drop-on-demand, samt integrerade lösningar för märknings- och kodningsautomation. Från huvudkontoret i Pittsburgh, USA och våra dotterbolag i Sverige, Tyskland och Kina servar vi kunder över hela världen via ett omfattande försäljnings-, service- och distributionsnätverk. Med över 160 års erfarenhet av märkning och kodning har Matthews Marking Systems byggt upp ett globalt rykte som förstklassig innovatör och tillverkare inom det här området.

OM MATTHEWS INTERNATIONAL CORPORATION
Matthews International Corporation är en global leverantör av märkutrustning, minnesvårdsprodukter och industriella automationslösningar. Segmentet SGK Brand Solutions är ledande inom utvecklings-, aktiverings- och distributionstjänster för märkning, vilket hjälper till att bygga våra kunders varumärken och skapa efterfrågan från konsumenterna. Segmentet Memorialization är en ledande leverantör av minnesvårdsprodukter (minnesvårdar, kistor och kremeringsutrustning) som begravningsbyråer och kunder inom kyrkogårdsförvaltning använder för att underlätta övergången från sorg till hågkomst. Segmentet Industrial konstruerar, tillverkar och distribuerar ett stort utbud av märkningsutrustningar för industriellt bruk. Företaget har fler än 10 000 anställda i fler än 25 länder i sex världsdelar. Vårt team arbetar hängivet för att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet.