Matthews Marking Systems presenterar lösning för märkning och kodning av däck för ITEC 2018

Matthews kommer att ställa ut i monter #326 på ITEC i Akron, OH 11–13 september, 2018

Pittsburgh, PA (16 augusti, 2018) u2013 Matthews Marking Systems, ett Matthews International-företag och en global leverantör av märknings- och kodningslösningar för däck- och mönstermarknaden, kommer att ställa ut vid ITEC-mässan i Akron, OH 11–13 september, 2018 i monter #326. Matthews erbjuder ett unikt system med blästråleskrivare för stora tecken som utvecklats särskilt för märkning på ovulkat gummi där bläcket måste tåla vulkaniseringensprocessen som är nödvändig vid märkning av däck och mönster. Under mässan kommer Matthews att visa upp ACIS (Agitating & Circulating Ink System). Dess robusta design förkortar markant tiden som krävs för rengöring och underhållning av utrustning med hjälp av HAPS-fritt, snabbtorkande, vitpigmenterat bläck som inte överförs till gummiformen.

Om du vill ha mer information om Matthews Marking Systems lösningar för märkning av däck och mönster, stanna till i monter #326 på ITEC-mässan i Akron, OH 11–13 september.

OM MATTHEWS MARKING SYSTEMS
Matthews Marking Systems är en global leverantör av utskriftslösningar för produktidentifiering, varumärkesprofilering och spårbarhet som hjälper kunder att öka produktiviteten, minska mängden avfall och förbättra effektiviteten. Vi erbjuder robusta och pålitliga system med unik kvalitet för alla typer av märkningsbehov inom förpacknings- och industritillämpningar. Detta innefattar bland annat ett komplett utbud av tekniker som högupplöst bläckstråleskrift, laser och drop-on-demand, samt integrerade lösningar för märknings- och kodningsautomation. Från huvudkontoret i Pittsburgh, USA och våra dotterbolag i Sverige, Tyskland och Kina servar vi kunder över hela världen via ett omfattande försäljnings-, service- och distributionsnätverk. Med över 160 års erfarenhet av märkning och kodning har Matthews Marking Systems byggt upp ett globalt rykte som förstklassig innovatör och tillverkare inom det här området.

OM MATTHEWS INTERNATIONAL CORPORATION
Matthews International Corporation är en global leverantör av märkutrustning, minnesvårdsprodukter och industriella automationslösningar. Segmentet SGK Brand Solutions är ledande inom utvecklings-, aktiverings- och distributionstjänster för märkning, vilket hjälper till att bygga våra kunders varumärken och skapa efterfrågan från konsumenterna. Segmentet Memorialization är en ledande leverantör av minnesvårdsprodukter (minnesvårdar, kistor och kremeringsutrustning) som begravningsbyråer och kunder inom kyrkogårdsförvaltning använder för att underlätta övergången från sorg till hågkomst. Segmentet Industrial konstruerar, tillverkar och distribuerar ett stort utbud av märkningsutrustningar för industriellt bruk. Företaget har fler än 10 000 anställda i fler än 25 länder i sex världsdelar. Vårt team arbetar hängivet för att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet.