MPERIA A-Series

Matthews märkningssystem i MPERIA A-Serien är pålitlig och ger en exakt och konsekvent etikettplacering. Våra märkningslösningar har utvecklats med fokus på enkelhet så att du kan koncentrera dig på det viktigaste – din verksamhet.
Kontakta oss

Etikettmärkning

Matthews MPERIA A-Serien är en ny generation av etikettmärkning, som har utvecklats med fokus på enkelhet, så att du kan koncentrera dig på det viktigaste, din verksamhet. Elegant och inspirerande design möjliggör smidigt underhåll av skrivhuvuden, valsar och drivremmar som är lättillgängligt placerade och går att komma åt utan behov av verktyg.

Dess kompakta storlek gör den enkel att integrera i olika produktionslinjer eller förpackningsmaskiner. Det stabila aluminiumhöljet är tillverkat i ett stycke för perfekt anpassning av de breda etikett- och överföringsrullarna, skrivhuvudet etc. Det eliminerar behovet av mekaniska justeringar och säkrar hög utskriftskvalitet över tid.

 

1
Användarvänlig teknik

Matthews A-Serien möjliggör konsekvent och pålitlig etikettmärkning. Det tydliga och lättillgängliga etikettspåret innebär att vem som helst enkelt kan byta etiketter och band.

 

2
Ökad effektivitet med bibehållen säkerhet

A-seriens automatiska märkningssystem ökar användarsäkerheten genom att antingen eliminera rörliga delar eller genom att tillämpa smarta kontrollfunktioner som reducerar klämrisken. Genom att risken för skador minskas är det enklare att integrera systemen i din befintliga produktionsmiljö utan skrymmande skyddsburar eller fastmonterade skyddssystem.

 

3
Enkla att installera och köra

Flexibla monteringslösningar och förinställda testprogram gör att det går snabbt och enkelt att installera och konfigurera systemen. MPERIA-kontrollenhetens intuitiva pekskärm skapar ett användarvänligt gränssnitt.  Det tydliga och lättillgängliga etikettspåret innebär att vem som helst enkelt kan byta etiketter och band.

Våra märkningslösningar

Print & Apply System

Matthews märkningssystem i A-serien är inte bara pålitliga utan även lätta att använda.

Ta reda på mer